recensies

Ondertussen zijn er in heel Nederland verschillende escaperooms te vinden. Een aantal sites bieden een uitgebreid overzicht van veel escaperooms. Escaperooms onderscheiden zich onder ander door de reviews van de deelnemers.

 

 

Ons verzoek is om na deelname een recensie achter te laten op een van de volgende pagina's:

 

 

 

 

www.tripadvisor.nl (score 4,5 van 5)

www.escaperoomsnederland.nl (score 9,1 van 10)

www.escapetalk.nl

facebook pagina escaperoom Drenthe (score 5 van 5)

Google Business (score 4,5 van 5)

 

 

Dank voor uw moeite! En met de mooie scores kunnen wij de conclusie trekken dat het ons lukt om onze bezoekers een mooie escaperoombeleving te geven.In de media

Naar aanleiding van bezoek van de VVD Westerveld ook de andere politieke partijen uitgedaagd (2018 week 14)

Vanuit de PVDA Westerveld al een reactie via het zelfde medium ontvangen (2018 week 16)


 

 

In september 2017 stond er een stukje over onze escaperoom in een regionaal blaadje Das Mooi.

 

 

 

Van een deelnemer kregen wij na afloop het volgende verhaal toegestuurd:

 

Wat moet je zeggen over iets wat absoluut geheim moet blijven?!

 

Afgelopen zomer gingen we met ons gezin naar Escaperoom Drenthe in Wittelte. Het was een verrassing voor onze twee dochters die al een poosje zeeeer geïnteresseerd zijn in het concept. De oudste had op school al een keer een escaperoom gemaakt en een escaperoom van klasgenoten gedaan. Ook hadden de dames van hun eigen slaapkamer al een keer een escaperoom voor ons gemaakt. De hoogste tijd dus om “the real thing” eens te gaan meemaken!

 

We werden hartelijk ontvangen met een kopje koffie en fris in het gezellige theehuis “Het Potdekseltje” dat bij de escaperoom de mogelijkheid biedt tot voorpret en nagenieten.

 

Na een korte instructie werden we in een overall gehesen en mochten we de escaperoom betreden! Wij vinden onszelf best slim en we houden van puzzelen, dus enigszins overmoedig begonnen we te zoeken naar clue’s en aanwijzingen. Maar dat viel nog niet mee! Elk slot benodigde een unieke aanpak en elke keer werd ons brein uitgedaagd om op een andere manier het probleem te benaderen. En dan moet je natuurlijk ook nog goed samenwerken en overleggen en naar elkaar luisteren! En soms blijkt dan dat de jongste het eigenlijk nog het beste weet ;-) Gelukkig kregen we af en toe een hint vanuit de controllroom waardoor we langzaam maar zeker verder kwamen. Het uur vloog voorbij en helaas waren we net niet op tijd uit de escaperoom. Dit feit zorgt er niet voor dat we teleurgesteld zijn, of dat we nu escaperooms niet leuk vinden. Integendeel! We gaan zeer zeker binnenkort weer een escaperoom doen omdat de ervaring zelf superleuk is. Je gaat een uur lang helemaal op in de vraagstukken en je bent op elkaar aangewezen. Je wordt uitgedaagd oplossingen te bedenken voor ongewone problemen.

 

Na nog wat na kletsen en nog een kopje koffie vertrokken we weer mooi Drenthe in. In Wittelte en omgeving is het goed toeven. Drenthe beschikt over prachtige natuur. In de bossen en op de hei kan je heel mooi wandelen en fietsen en in de idyllische dorpjes bevinden zich voldoende terrasjes en winkeltjes om je dagen te vermaken.

 

Escaperoom Drenthe is een absolute aanrader voor puzzelaars, eigenwijzen en nieuwsgierigen. Want niet alles is wat het lijkt en niet alles lijkt wat het is!